11 Nisan 2013 Perşembe

2013 İlkbahar Yaz Çanta Modelleri


2013 İlkbahar Yaz Çiçekli Çanta Modelleri
Kıyafetlerin kuşkusuz en büyük tamamlayıcısı olan çantalar çok büyük bir öneme sahiptir. Günlük kullanılacak olan ya da gece takılacak çantaların yanında nereye giderken kullanılacak olduğuna göre de şekil, renk, büyüklük değiştirebilen çantalar her sene moda ile birlikte kendine yeni karakterler kazandırıyor. 2013 ilkbahar yaz çanta modasında ise seneye en çok damgasını
vuran çanta modellerinde şeffaflık söz konusu. Küçüklü büyüklü ve birçok rengin bir arada kullanıldığı çeşitli desenlerin iddialı görüntüler oluşturduğu 2013 ilkbahar yaz çanta modellerinde açık renkler ve şık görüntüler hâkim olmaktadır. Çiçek desenlerinin, çizgilerin, Legoların, parfüm şişelerinin mevcut olduğu çantalar her tarza uygun olduğunu bu sene daha net bir çizgi ile göstermeye çalışıyor.

Markaların logolarının da kullanılarak farklı desenlerin yaratıldığı ve birçok tarzdaki birçok kıyafete ayak uydurabildiği çantalar kullanıma göre şık olması gerektiği gibi ihtiyacı da karşılamaya yönelik olmadır anlayışını 2013 ilkbahar yaz çanta modellerinde görmekteyiz. Günlük kullanımların biraz daha büyük çantalardan kullanılması gerektiğini düşünerek yapılmış olan modeller göz kamaştırmak ile birlikte gece kullanımına uygun olarak tasarlanmış küçük el çantaları istediği dikkati çekmeyi başarabilecek kadar beğeniliyor. 

Güneşli günlerin tadını çıkarmak için dışarı çıkacağınız sizin modanızı yansıtan harika kıyafetlerinize 2013 ilkbahar yaz çanta modellerinden uygun bir tane mutlaka vardır. 

2013 İlkbahar Askılı Krem Çanta

2013 İlkbahar-Yaz Çiçekli Çanta

2013 İlkbahar-Yaz Açık Kahve Çanta

2013 İlkbahar-Yaz Beyaz Çanta

Askılı Küçük Prens Desenli Bayan Çanta


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder