29 Nisan 2013 Pazartesi

2013 İlkbahar Modası

2013 ilkbahar modası


Moda bazı parçalar üzerinde mevsimden mevsime, yıldan yıla göre değişen eğilimlerdir. Ancak yaratılan moda her kişi üzerinde aynı şekilde durmayacağı gibi birine yakışmış olan parça başka bir kişiye de aynı şekilde yakışmayabilir. Bu nedenle asıl moda kişinin vücudunu en iyi şekilde tanımış bir şekilde kendine yakışanı giymesi olarak değerlendirilmelidir.
Genel anlamda ise 2013 ilkbahar modasında yazın hareketli geçeceğine dair büyük sinyaller verilmiştir. Açık renklerin yoğun olarak tercih edildiği 2013 ilkbahar modasında uçuk uçuk olacak olan kıyafetlerin asıl amacının rahatlık olduğu göze çarpıyor. Tulumlar, yüksek bel pantolon ve etekler ve kemerli ayakkabıların moda olacağı 2013 yılında dikine, çizgiler ve çiçekli desenler yoğun olarak kullanılarak ayrı bir hava katılacaktır. Turuncu renginin damgasını vurduğu 2013 modasında beyzbol şapkalarına feminen bir hava katılarak şapka modasında ayrı bir devrim yaratılmıştır.

rahat ilkbahar tasarımları
2013 ilkbahar modasında özellikler aksesuarlarda ortaya çıkan şeffaflık modası birkaç sezondur kendini gösterse de bu sene biraz daha ağırlığı koyacak gibi görünüyor. Bol desenli tasarımların içinde hayvan desenleri, çiçek desenleri ve bu sene yeni fırça darbeleri ile birlikte kıyafetler üzerinde farklı havalar yaratılmıştır. Floppy şapkalar ile birlikte dağınık ancak bakımlı saçlarla tamamlanan şıklık hanımların sadece mevcut güzelliğine ek olarak tanımlanmıştır.

2013 ilkbahar kombinasyonları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder